tisdag 9 november 2010

Damn..

Det snöar kaotiskt här... Gör mig extra sugen på att släppa "Let's Fly" videon nu..
Väntar bara på att direktör Daniel Larsson ska göra en sista touch sen är det bara att köra..
Annars.. Jo inte mkt mer än igår jag bara jobbar! Vi (Jag & Kj) gjorde en fet BANGER igår som heter "Y'all Dunno"! Tror faktiskt på den.. Den håller en balans emellan rått o fint..

Va händer idag? Jo jag och Habib ska färdigställa en USA-edition av iChronicles så att den kan släppas som Mixtape of the week/month på dubcnn.com.. (Vi kommer ändra covern bara och lägga till en dubcnnlogga)  Det känns ändå som en stor grej för mig! Att ha mitt mixtape på en amerikansk sida överhuvudtaget! Jag hoppas på att kunna fortsätta sprida mixtapet till andra sidor i-och-med släppet på dubcnn! Så ett stort tack till Yash & Nima för kärleken..

I veckan händer en hel del! Förutom dubcnn, videos, youtubade låtar och varjedags-hustlande så ska jag battla på fredag @ O-zone battles vs. Crome! Kommer bli en rolig grej! Jag är ju ingen riktigt genomsyrad battlerappare men jag kommer ju droppa ill-shit ändå för er att checka ;)
Tidigare på morgonen på fredagen där så kommer jag vara med Juan och snacka på DinGata-radion!
Skum grej att vara med på ett morgonprogram haha det sänds typ när jag går och lägger mig hahaha


iChronicles 1.0 har gått bra med tanke på att jag förväntade mig mkt mindre uppmärksamhet för den än något annat.. Men jag är stolt över den lilla äkta following jag lyckats få ihop tack vare tapet..
Det är en ca 2000 personer som har laddat ner tapet och detta efter en väldigt simpel release av mixtapet.. Med alla videos och sånt som kommer nu, relaterat till iChronicles, så kommer den siffran öka utan tvekan! Tack till alla er äkta fans som pumpat skiten de senaste dagarna!

Nu är jag hungrig som fan så ska käka nåt..

Haters ha det skit med era sorgliga liv men lovers ni får ha en tvärskön dag hahaha...1 kommentar:

  1. Haha blev förvånad av så mycket haters det har byggts upp runt dig. Kollde på live streamen ni sände. Shit alltså.. Betyder att du gör nått på rätt väg. Bli förvånad när ingen hatar då får du tänka om. Haters är som en navigation bara.

    Aight lycka till med videos och dubcnn release.

    SvaraRadera