lördag 17 september 2011

Vad är på G? - Junkyard + Spiderdogs + Ny Singel + Nytt Team


Många som undrar vad som händer just nu med min musik och allting...
Förutom min 2pac-tribute "Förändringar" och "Allyawan Cover Competition" tävlingen så är det faktiskt en hel del annat som går av både under denna månaden och under hela hösten/vintern!

Som ni kanske märkt så har jag börjat spela in en del i den legendariska Junkyard Recordings!
Här jobbar Jesper "JBeats" Lindberg som proddat låtar till bl.a Adoo ("Oh Mamma Sa") och den ultimata studio-gurun (enligt mig) vid namn Stefan "Sniper" Jacobs!
Det är här jag har spelat in låtar som t.ex "Dom Onda" och "Förändringar" som båda kommer vara en del av ett mixtape som vi kommer släppa inom en väldigt snar framtid! (Datum kommer snart)
Det är även i denna studio som vi kommer spela in låten med Sinow som vann den första "Allyawan Cover Competition"-tävlingen..
Junkyard kommer även att bidra till mitt album "Välkomstceremonin" som jag ska skriva mer om längre ner om ni orkar läsa klart dvs hehehe
 


Nästa spelning skulle egentligen hållas som en hemlis men eftersom att jag är trogen till mina läsare och lyssnare så tänkte jag ändå avslöja att jag kommer spela på Klubb Spiderdogs @ Mosebacke, Sthlm på fredagen den 23e September!
För er som inte känner till Klubb Spiderdogs så kan jag berätta att det är en legendarisk hiphop-klubb men som ändå är kompad av det överfeta livebandet Spiderdogs..
Jag kommer alltså att backas upp av bandet o köra en exklusiv live-version av min nya singel "Skitsamma" och någon mer låt.. vilken det blir får ni se om ni kommer!

(Klicka på bilden för länk till fb-evenemanget)

På tal om om min nya singel "Skitsamma" som kommer att släppas från "Välkomstceremonin"..
Jag kan meddela att förutom DubCnn Productions kommer även det grymma bolaget Goldenbest nu att ligga bakom mina framtida släpp..
Det här bolaget har sedan tidigare släppt mkt electro-influerad musik som bl.a Maskinen, Slagsmålsklubben och den hyllade gruppen Den Svenska Björnstammen, men dom har en bred rutin även inom renodlad hiphop och jag litar till fullo på deras omdöme.. är fett nöjd över att få deras hjälp!
Vi börjar som sagt med "Skitsamma"som ännu har ett obestämt realase-datum men detta kommer garanterat att släppas propert och inom väldigt snart!
Vi snackar distribution till max via iTunes, Spotify, you name it..
Även merchandise genom försäljning av Allyawan-kläder som T-shirtar o Hoodies, både för tjejer o killar i fett tunga stilar och modes!
Jag hoppas på mer spelningar och framträdanden i TV och media..
Har gjort hela skivan ganska rumsren och mogen för att visa den sidan av mig.. det finns mer i mig än vad man sett tidigare och det vore synd att inte ventilera alla mina känslor på mina låtar!
Men samhällskritiken kommer alltid att vara en underton i allting jag gör för jag tycker det e viktigt..

(Klicka på bilden för att komma till Goldenbest's fb-sida)
och JA detta är deras "logga" haha

Förutom allt detta så finns det faktiskt (tro det eller ej) mer grejer att berätta men det tar jag när det är mer på G än vad det är just nu..
Men jag kan säga att det är grejer jag drömt om som barn..
Jag hoppas att ni alla når era drömmars mål.. bara när man närmar sig dem är en fett skön känsla!

Eran egna / Sam Wan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar