söndag 12 december 2010

Tragedin på Drottningsgatan

Jag var i Hamburg och chillade i helgen riktigt jävla nice var det! Ett nytt favoritställe no doubt!
Men jag fick höra nyheten ända ner dit om "terrorattentatet" i Stockholm....
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8268322.ab

Länken är till killens meddelande som han hade lämnat med ljudupptagning innan dådet..
Det skär i mitt hjärta att se någon vara så förtvivlad över sin situation som muslim (lr icke-svensk) i Sverige..
Det ligger sanning i vad vi som blattar går igenom för kris av identitet, respekt för dem vi är, ekonomi och tro..
Den som inte kan hålla med mig om det har aldrig upplevt detta.. Denna rasism och vita övermäktighet!
Det är dock inte svenskarnas fel.. Det är systemet som varit så sen européer först började kolonisera utanför gränserna! När man använde en så fin kärlekstro som kristendomen var från början och vände den som ett verktyg till att ta över bla Afrika, Sydamerika och delar av Asien.. Dom utnyttjade andra länders tillgångar och lämnade dom luspanka med lådor fulla av biblar!
Där någonstans blev alla icke-européer stämplade som sämre och dummare..
Detta är bl.a anledningen till varför våra högutbildade utländska föräldrar inte får vettiga jobb som de förtjänar här i Sverige.. Dom litar inte på våra meriter, utbildningar och vår kunskap.. Den är inte västländsk helt enkelt.. Då är den inte trovärdig!
Men indiska/iranska/arabiska barn löser ekvationer i lågstadiet.. i-länderna har dom sämsta utbildningarna i världen.. vilket också är deras härskares strategi för att dumma ner folket.. så dom inte kan separera på 1 o 2 ens en gång...

Istället för att fokusera på att kalla detta ett terroristjobb så bör vi tänka på motivet och smärtan bakom...
Vad får en utbildad, ung pappa och make att känna sådan hopplöshet om världen?
Hur ska vi göra så att detta inte händer mer?? Hur ska vi se till att alla känner sig som en del av landet??
Kommer det någonsin att gå?? Kommer vi bli hemskickade innan vi får veta??
Sålänge anledningen är något annat än att vi alla är dumma i huvvet så kan jag dra utan tvekan let's go men om det är xenofobi vi ska syssla med här så tänker jag vara kvar och lära er att respektera oss..

Jag undrar varför högerextremister aldrig pekas ut som de äkta terroristerna då dom utgjort 90.14% av alla terrordåd (inkl skjutningar) i Europa mellan år 2006-2009.. medans "islamister" utgör 0.34%..
o detta kan inte räknas som en av dom då ...den misslyckades helt och var en enskild individs förtvivlan manifesterad i dess mest destruktiva utgång!
Rädsla baserad på okunskap är den sanna faran i samhället och jag hoppas att vi hinner stoppa världen från att bli en idiotkrati...
Sluta smitta våra hjärnor med eran agenda era smutsiga jävla svin.. Tror ni inte vi vet vad ni håller på med?


Värna om ALLA människor ist för att peka ut- o selektivt profilera enstaka personer som något slags exempel för vad deras ras gör.. Det äcklar mig rätt mkt..

8 kommentarer:

 1. tung e du mannen

  SvaraRadera
 2. Tack för att du pratar rakt, enkelt och uppriktigt. Du utrycker dig så lätt iallafall. Jag tror många i detta samhälle behöver höra er nu. Hoppas flera prata ut sin ilska och tvivla som du. Jag tror att mannen har ångrat sig i sista minuter att döda någon annan än sig själv, men han har varit så besviken över allt som kunde inte tänka på sina egna barn. Han har signalerat och larmat faran fast han gjort fel. Hoppas vi själva invandrare få lära oss hur vi ska reagera rätt (som du gör nu) prata öppet men man behöver inte offra sig om man är redan ett offer.

  SvaraRadera
 3. Håller med om vad du skriver, bra sagt!
  Problemet som jag ser detär ju att dessa extrema muslimer ser sin religion som den rätta och överlägsna allt annat. Dom kristna har idag tagit en plats i bakgrunden där dom gör sin grej och det behöver muslimerna med. Vi kan inte ha ett land där man förbjuder vissa saker för alla bara för att islam säger det.

  Tycker självklart det är hemskt att dom känner sig kränkta och förnedrade, det ska ingen behöva göra. Men att spränga sig själv/andra mycket pga några målningar är ju helt sjukt, det hör ni ju själva.

  Det finns själklart ett större djup i frågan men jag pallar inte gå in på det nu. Peace

  SvaraRadera
 4. Karl Linus Givetvis visste polisen detta..

  Dom gör allt dom kan nu för att starta det tredje världskriget dom hittar på låtsas "terror" hot så att folket antingen stöttar krig mot Islam eller mot USA eller Asian om inte så kommer folket att göra revolt... mot staten. Dom försöker verkligen att genomföra alla sina planerade krig desperat inför 2012 nu "all according to plan" enligt dom men det känns faktiskt som att människor genomskådar deras agendor mera och mera.

  Han som "dog" tror jag inte ens fanns i bilen om jag skall vara helt ärlig angående min egna teori så tror jag att han troligen var bara en docka med en bomb som gick på timer givetvis råkade han bara vara en muslim med "jihad" tankar det är så sjukt genomskinligt enligt mig..Den unga mannen har nog aldrig funnits en det är ett påhittat namn om han funnits så är det i alla fall inte mannen på bilden.

  Först börjar dom med alla terror hot varningar och sedan uppståndelsen kring wikileaks och Assange som egentligen är med på det hela.. Är det inte konstigt att dom enbart har enbart läkt vad dom ville läcka ? sånt som gör andra länder arga på usa och kan tänka sig att kriga folket blir argare och argare vill rädda assange från staten av usa etc..Dokumenten visar bara en bråkdel av sanningen det nämns inget om black project money eller andra korrupta projects heller. Usa gör betydligt mycket mera en att snacka skit om andra länders ledare och döda civila i krig. Sen så är det ju så jävla korkat av Assange att bara råka bestämma ett möte med Polisen och bli gripen sedan..Som att en person som är så efterlyst skulle göra något sådant ? media tror verkligen att dom kan lura alla kanske många men det finns en del som genomskådar det.

  Det är så simpelt det hela men många går rakt in i fällan blint fastän dom tror att de kanske har koll på läget. Det enda sättet att vinna den här kampen är att hålla lugnet så fort vi tappar lugnet så kommer Eliten att visa folket hur maktlösa vi är om vi ens tänker tanken att göra fysiskt motstånd då kommer dom att ta i med hårdhanskarna. Det enda sättet att vinna detta är genom en granskande passivitet där vi inte går in i en rebell roll och att samtidigt inte lita på ett skit som media skriver eller säger att kunna tänka själv och se bortom fasaden. Jag menar ej att vi skall skita i det dåliga absolut inte men det jag menar är att vi går rakt i fällan om vi ger in i till Vreden vi kan inte på något vis besegra eld med eld. Det har aldrig fungerat förr och kommer aldrig att göra det heller.

  Media=Manipulation Regeringen=Korruption Människor=Får

  Allt detta är en massa hjärntvätt.

  SvaraRadera
 5. Shit va dumma i huvudet alla cyniska konspirations idioter är som skriver här och den sista är ju kliniskt hjärndöd! Förresten om muslimer nu är så oskyldiga varför fördömer de då inte detta vidriga försökt till massmord? Och den muslimska terrorn i Europa är den som krävt allra flest människoliv under den period du beskriver också...

  SvaraRadera
 6. Du som svarade på Karl-Linus precis här ovanför..

  Bra skrivet. Du e inne på precis samma teorier som Zeitgeist, staten vill fördumma människan och sänker hela tiden andelen pengar som satsas på utbildning, och gör allt för att låta medie / underhållningsbolag få blomstra och växa.

  Hela i-världens passitivitet är ett resultat av att vi är för naiva, och av någon konstig aledning tror att människor med makt och pengar vill oss det bästa. Därför tar det så sjukt långt tid innan folk börjar ta konspirationsterier på allvar. Att 9/11 är ett insidejobb är det förtfarande många som tvivlar på (vilket jag tycker är helt jävla sjukt med tanke på allt bevisunderlag som finns för att hela WTC sprängdes underifrån)eftersom det känns "helt otänkbart" att ett land skulle göra så mot sig själva.

  Människans naivitet är väl någon typ av försvarsmekanism för att sanningen är för grym för att hantera.
  Jag undrar när vi ska fatta att det finns några få onda människor med makt, och några få goda människor med makt, och 6, 775 miljarder "får" som bara bryr sig om sitt privatliv, pengar, mode, karriär Whatever, och att denna bråkdel av onda människor med makt STYR ALLT.

  Denna lilla klick låter inget stå ivägen, dom har inget samvete och absolut 0 solidaritet med resten av mänskligheten. Men detta tycker vi känns för absurt och sorgligt för att ta på allvar så vi låter det pågå utan ett göra ett skit.
  Och snart kan vi inte göra ett skit då kommer vi sitta där chockade och tänka "va vadå va hände nu???" som vi gjorde under valnatten när SD kom in i Riksdan.

  Typiskt Sverige och alla andra länder som har det lite för bra, är att människorna distraheras av sånt som Media säger till oss är viktigt (julklappar, mellandagsrea, sistaminutenresor..)och vi har inte TID elelr ENERGI att bry oss eller engagera oss i "det stora hela" för det är för abstrakt och avlägset för oss som lever i världens hösta standard.

  SvaraRadera
 7. Du där som säger att vi är cyniska dumma idioter kan ju börja med att rannsaka din omgivning o kanske läsa lite böcker o undersökningar med OBJEKTIV FAKTA innan du öppnar din mun...
  Vadå inga muslimer som går emot detta??? Det har varit manifestationer gjorda av muslimer över hela landet och europa för att stoppa detta..
  Dom är lika medvetna om den nedtryckning av etnicitet som sker men dom försöker att motarbeta det med kärlek!
  OCH SIFFRORNA som jag visade kom från Europol (Europas egna polisinstitution).. vad mer behöver du för att vakna upp ur media-hypnosen?

  HÄR INNE har ingen sagt att det var rätt gjort!!
  DÄREMOT har det sagts att man VET varför han kunde vara kapabel till att göra en sån grej..
  Och det är för att han var förtvivlad bland annat..
  Vad ska man göra för att förebygga sånt här eller är det redan försent?? DET är frågorna enligt mig..

  SvaraRadera
 8. sånt som händer när svaga människor blir hjärntvättade av religion

  SvaraRadera