söndag 6 februari 2011

Still Not Loving Police...

Let's face it.. JA vi kommer behöva poliser hursomhelst och ofta så gör dom ett bra jobb för samhället MEN lika ofta så gör korrupta, själslösa och översittande poliser i samma kår, den totala motsatsen!
En polis har enda sen romartiden fungerat som en skatteindrivare för statens ekonomiska intressen..
Syftet av en poliskår går så djupt ner i dåliga avsikter för folket att vi glömt helt att kritisera samt anmäla dåliga poliser..
Problemet är dock att t.o.m de poliser med goda avsikter måste illa tvunget stå bakom sina kollegor och detta är mycket anledningen till varför bara t.ex 3,4% av alla 4 443st anmälningar mot poliser gick till domstol 2008 då sammanlagt 2 av dom dömdes till tjänstebrott.. Kanske för att bara 22% ens gick till utredning.. Och vilka sitter vid utredningen? Försöker lite säga att alla dessa gör lika mkt fel..

Denna låten går i samma våg av misstro och missnöje mot poliser med onda avsikter och maktmissbruk i hela landet!
Vi som vanliga människor kan, vare sig man tror det eller ej, stå emot denna smutsiga myndighet som utövat sitt våld på dom svagaste i samhället istället för att hjälpa dom..

Jag ber er däremot att inte se det här som en brottsprovocerande låt.. Utan se det för det uttryck av förtvivlan det verkligen är igenom hela låten..
Vi som rapartister har ett ansvar att rapportera, inte bara vad som sker, utan vad våra jämlika känner!

Och många av dom känner såhär..

1 kommentar:

  1. riktigt fett (Y)


    när släpps ditt svenska tape ? :)

    SvaraRadera